Tijdens Dagen Zonder Vlees moet je best wat creatief zijn. Vooral dan qua lunch, want heel wat beleg is met vlees in en je wilt natuurlijk geen veertig dagen boterhammen met kaas of choco eten, daarom heb ik een lekker en makkelijk recept voor vegetarische wraps!
Het is heel simpel, wat je nodig hebt is:
- (Meergranen) wraps (ong. vier per persoon)
- Rucola
- Tomaten
- Tofu (ik koos voor de biologische roerbak reepjes die al gekruid zijn)
- Extra groentjes! Ik ging voor de Mexicaanse roerbakmix omdat ik de groenten hierin heel lekker vind!
Je wokt de groentjes, aangezien deze het meeste tijd in beslag nemen. In deze mix zitten maïskorrels, sperziebonen, rode paprika, witte kool, prei en kidneybonen. Daarna kan je de tofu bakken, ik hou er zelf van als het een beetje een korstje heeft. Hierna kan je gaan beleggen! Wat rucola, schijfjes tomaat, groenten en de tofu!
Zo snel kan je lunch maken en dit receptje is zeker eens de moeite om ter proberen! Wat eet jij het liefst op een wrap?
♡ Valerie
Heerlijk ^^
LikeGeliked door 1 persoon
Hihi, bedankt! 🙂
LikeGeliked door 1 persoon
Alsjeblieft 🙂
LikeGeliked door 1 persoon
Lekker!
LikeGeliked door 1 persoon
Dankje!
LikeLike
Ziet er heerlijk uit!
LikeGeliked door 1 persoon
Dankje!
LikeLike
Die wokmixen van Albert Heijn zijn zo handig haha 😀 ! Tijdens de week eet ik dit ook heel vaak op kot. De wokreepjes van AH zijn hier trouwens ook lekker bij, maar wel niet echt een volwaardige vleesvervanger. Tofu is dat wel. Goed bezig dus !
LikeGeliked door 1 persoon
Jaa wokreepjes zijn echte lifesavers! Thanks 🙂
LikeGeliked door 1 persoon
Lekker!
LikeGeliked door 1 persoon
Bedankt! 🙂
LikeLike
Dat ziet er heel goed uit! Die wil ik ook een keer gaan maken!
LikeGeliked door 1 persoon
Zeker doen! Lekker en simpel 😉
LikeGeliked door 1 persoon