Fluffy banana pancakes

Nomnomnom… Pancakes! Ik hou echt van pancakes als ontbijt, maar het kan ook als snack. Deze geven je snel een verzadigd gevoel en zijn overheerlijk met wat vers fruit erbij. Let wel op want ze zijn best zwaar, als je ze liever wat lichter hebt kan je wat extra kokosmelk toevoegen zodat het deeg wat lopender en lichter is. Aangezien ik wel hou van een stevig ontbijt, vind ik deze perfect voor ’s morgens!

Wat heb je nodig?

  • 300 g bloem
  • 10 g bakpoeder
  • 10 g kaneel
  • 25 g agavesiroop
  • 2 bananen
  • halve liter kokosmelk (of andere plantaardige melk)

image.jpeg
Hoe maak je het?

1. Je mengt eerst alle droge ingrediënten: de bloem, het bakpoeder en de kaneel.

2. Daarna plet je de bananen met een vork tot ze helemaal zacht zijn. Deze kan je dan toevoegen aan het deeg, samen met de agavesiroop.

3. Als laatste giet je de melk er stukje bij beetje bij, terwijl je goed roert. Mocht je het deeg nog te zwaar vinden, dan kan je er altijd wat extra melk bij doen, want deze pannenkoeken zijn redelijk zwaar.

image[4].jpeg

Dit is zeker een aanrader als eens iets anders wilt in plaats van een kom cornflakes!

♡ Valerie

Advertenties

10 gedachtes over “Fluffy banana pancakes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s